LTE Blogg

Grunnleggende Campingguide

Campingguide

Vet Hva Du Skal Pakke For Campingeventyret Ditt

Camping kan være en av de mest prisgunstige måter å komme seg ut av hjemmet og ha en god tid med familien. Hvis du er ute etter en måte å nyte litt tid borte fra hjemmet med familien din, kan camping være akkurat det du leter etter. Bruk tipsene nedenfor for å begynne planleggingen.

Gjør mye forskning på campingplassen og sikre at den tilbyr alt som gruppen trenger. Vurder de individuelle behovene til hver bobil for å sikre at alle blir ivaretatt. Dette reduserer behovet for å gjøre tilbudet går, eller verste fall, må avslutte turen for tidlig.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Hvis du er ny på camping, vil du ønske å ankomme tidlig til campingplassen. Grunnen til dette er at du vil være ny på campingplassen og regler, og dette vil bremse deg ned. Du ønsker ikke å bli sittende fast å sette opp leiren etter mørkets frembrudd, så bare komme litt tidligere enn du vanligvis ville.

Rydd opp grundig når du forlater en leir. Prøv å ikke etterlate spor av deg på campingplassen du bodde i. Dette er viktig, ikke bare når det gjelder å være hensynsfull overfor andre mennesker. Det er dyr og insekter som fortsetter å leve i skogen etter at du har igjen, så tenk på dem også.

Å gi deg selv nok tid til å nyte campingturen er nøkkelen. Planlegg turen langt på forhånd og få et par fridager fra jobb hvis mulig. Du ønsker å kose deg camping i minst et par dager, på den måten du føler at du fikk full erfaring ut av det.

Mens camping synes synonymt med et bål, som bål ikke nødvendigvis må være laget av tre. Faktisk kan det være tryggere og enklere å bruke en bærbar bål enhet drevet av propan. For det meste er disse enhetene tillatt med mindre det er et brann forbud på plass. Marshmallows smaker like godt fra disse enhetene som de gjør over en åpen, ved fyring brann, også.

Det er viktig å ha lommelykt når du camper, men sørg for at batteriene er fulladet. En måte å være sikker på at batteriene ikke ved et uhell tappes på reisen er å sette dem inn i lommelykten bakover. På den måten hvis bryteren ved et uhell er engasjert, forblir de ladet. I tillegg vet du hvor batteriene er.

Nå som du er klar over noen av de beste tipsene du kan få om camping, er du på vei til å nyte utendørs med familien. Benytt deg av tipsene slik at du ikke finner deg selv i en elendig tur som du skulle ønske du kunne komme ut av.